Boeken

Spike’s Knalfeest

Spike's Knalfeest - Kaft

Dit is het verhaal over de kleine cactus Spike, die al zijn hele leven niets liever wilt dan spelen met ballonnen.

Maar ja, cactussen en ballonnen gaan niet goed samen… Het is maar goed dat Spike zulke lieve vriendjes heeft die hem helpen om zijn droom waar te maken.

Ben jij benieuwd of ze dat voor elkaar krijgen?

Lees dan snel mee!


Building Blocks for Product Sketches

This book covers the basics of drawing products in perspective. Instead of advanced concept sketches of cars and ships, expect the important aspects of various types of perspective, as well as instructions on how to properly draw and colour simple blocks and cylinders in order to create the illusion of three-dimensional reality, and combining different basic volumes into one simple product. All materials used in the book are common in the world of product design and engineering.


Het Boek van het Alles

Het Boek van het Alles

Waarom bewegen de planeten om de zon? Waarom ben je als je springt sterker dan de aantrekkingskracht van de hele aarde? Waarom blijven de kleinste deeltjes (atomen) bij elkaar? Wat zit er in de kern van die atomen? En wat zit daar dan weer in? Wat is licht eigenlijk?

Dit boek probeert antwoorden op deze vragen te geven op een zo simpel mogelijke manier. Het is bedoeld voor geïnteresseerde leken van 9 tot 99 jaar.


Basisblokken voor Productschetsen

In dit boek wordt de basis uiteengezet van producten tekenen in perspectief. Verwacht geen geavanceerde conceptschetsen van auto’s of boten maar de belangrijke aandachtspunten van verschillende soorten perspectief, hoe je eenvoudige blokken en cilinders correct kunt tekenen en inkleuren om ze ruimtelijk te laten lijken en hoe je verschillende basisvolumes kunt combineren tot een eenvoudig product. Hierbij wordt gebruik gemaakt van gangbare materialen binnen de wereld van het ontwerpen van producten en machines.